FCSB, fără milă în fața Gloriei Buzău! Cum s-au descurcat noile achiziții

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 09 iulie 2021, ora 22:07,
FCSB – Gloria Buzău, sursa foto: ProSport
FCSB – Gloria Buzău, sursa foto: ProSport

FCSB s-a impus categoric în amicalul cu Gloria Buzău, scor 5-1, după ce la pauză a fost egalitate, scor 1-1.

Elevii lui Dinu Todoran au punctat prin Răzvan Oaidă, în minutul 4, Alexandru Musi, în minutul 68, Stipe Vucur, în minutul 71, Cristi Dumitru, în minutul 74 și Ionuț Vînă, în minutul 87, din penalty. Pentru gazde a marcat Cristian Ciobanu, în minutul 21, din penalty, golul care a stabilit scorul dintre reprize.

Printre remarcații vicecampioanei s-a numărat și Octavian Popescu, cel care a pasat decisiv la golul lui Alex Musi. Stipe Vucur, noul fundaș adus de Gigi Becali, a fost și el pe tabela marcatorilor, însă numele omului responsabil cu golurile la FCSB a lipsit. Zdenek Ondrasek, noul atacant, a intrat la pauză, dar nu a reușit să marcheze. Totuși, a contribuit la golul marcat de Cristi Dumitru, când a reluat cu capul o centrare a lui Vali Crețu.

FCSB – Gloria Buzău, sursa foto: ProSport

Dinu Todoran a trimis cea mai bună garnitură încă din primul minut, dar la pauză, la 1-1, a făcut schimbările ce i-au adus o victorie cu scorul de 5-1.

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Cordea – Ov. Popescu, Oaidă, Olaru – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu; Rezerve: Straton, Crețu, Ondrasek, Cristea, I. Stoica, Vînă, Dumitru, Perianu, Musi, Radunovic

Gloria Buzău: Stoian – Oțelită, Ghinga, Wiktorski, Toma – Mondragon, Cârstocea – Ciobanu, Ekollo, Oltean – Chica-Rosa; Rezerve: C. Avram, Horeboiu, Iana, Vîrtej, Keita, D. Lazăr, Al. Munteanu, Socol, C. Petre, G. Andronic

CITEȘTE ȘI –>> AMICALUL GLORIA BUZĂU – FCSB, CU SPECTATORI. CE PREȚURI AU BILETELE

dinu todoranrealitateaamicalgloria buzaufcsb