FCSB, gata să ia cu asalt perioada de transferuri! Cine sunt cei trei jucători doriți de Gigi Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 10:24,
Gigi Becali, Profimedia Images, Credit- Mihaela Rodină, AFP
Gigi Becali, Profimedia Images, Credit- Mihaela Rodină, AFP

Patronul roș-albaștrilor este gata să bage din nou mâna adânc în buzunar în această iarnă, deși MM Stoica declarase recent că bucureștenii au decis să se bazeze mai mult pe fotbaliștii din propria pepinieră!

Gigi Becali își dorește cu orice preț să dețină supremația în Liga 1, la mai bine de șase ani de la ultimul campionat câștigat în România. Pentru asta, afaceristul vrea să profite de campania de achiziții din iarnă și a stabilit deja care sunt prioritățile pentru perioada de mercato.

Potrivit informațiilor Digi Sport, Becali i-a pus în capul listei pe David Miculescu, Ronaldo Deaconu și Valentin Țicu. Patronul FCSB-ului dorește să meargă tot pe mâna fotbaliștilor tineri, de perspectivă, cu care vrea să dea noi lovituri pe piața transferurilor, după modelul Stanciu, Man sau Moruțan.

400.000 de euro este cota de piață a lui David Miculescu (20 de ani). Actualul jucător al celor de la UTA Arad poate fi utilizat în poziția de mijlocaş ofensiv sau atacant dreapta, lucru care este pe placul lui Gigi Becali.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ronaldo Deaconu (24 de ani). Căpitanul celor de la Gaz Metan Mediaș intră în ultimele șase luni de contract cu actualul club și a depus deja memoriu pentru a-și recupera salariile restante. Acest aspect este cu atât mai important pentru patronul FCSB, care îl poate aduce gratis.

250.000 de euro este cota lui Valentin Țicu (21 de ani). Fundașul dreapta este unul dintre cei mai buni oameni ai Petrolului în acest sezon. Tânărul apărător este văzut drept cea mai bună soluție de înlocuire pentru Valentin Crețu, însă rămâne de văzut dacă afacerea va ajunge la o finalitate în următoarea perioadă.

Citește și EXCLUSIV | „BUDESCU ȘI DACĂ NU SE ANTRENEAZĂ, SE DISTREAZĂ ÎN LIGA 1!”. ‘ARTISTUL’, LĂUDAT, DEȘI A DEVENIT REZERVĂ DE LUX LA FCSB

liga 1Ronaldo Deaconufcsbţicutransfer FCSBgigi becalimiculescu