FCSB, în discuții cu un fost campion al României cu CFR Cluj: „Ne va da un răspuns puţin mai încolo!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 30 mai 2023, ora 17:10,
FCSB – CFR Cluj
FCSB – CFR Cluj

FCSB a ratat un nou titlu în Liga 1, dar caută acum să se întărească pentru sezonul viitor. Bucureștenii au pus ochii deja pe un fost campion al României cu rivala CFR Cluj.

Mai exact, Mihai Stoica, oficialul echipei, a confirmat discuțiile purtate între FCSB și mijlocașul Damjan Djokovic. Iată ce a spus Meme.

„Ne va da un răspuns puţin mai încolo!”

„Este o opţiune pentru noi, Djokovic ne va da un răspuns puţin mai încolo. Djokovic este un fotbalist care, până la 33 de ani, a fost titular la toate echipele la care a evoluat. N-a fost genul acela de fotbalist care a jucat în România, a plecat afară, acolo n-a jucat, apoi s-a întors în România şi a plecat din nou afară… El a jucat peste tot, fie că a fost vorba de Serie B, fie că a fost vorba Ligue 2, Djokovic a jucat peste tot, iar asta e foarte important.

În Turcia, a jucat meci de meci, la fel şi în Arabia Saudită. E clar că e bărbat, aia e clar, nu-l bănuieşti că s-ar putea să se sperie de succes, pentru că am văzut pe la CFR Cluj ce reuşea în meciurile importante, dădea nişte goluri care au adus titluri pentru CFR”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

damjan djokovicmihai stoicafcsb