FCSB, încă un transfer perfectat: ,,A jucat şi în Bundesliga câteva meciuri”

Articol de Florian Tudorache - Publicat joi, 10 iunie 2021, ora 22:18,
Sursa Foto: FCSB/Facebook
Sursa Foto: FCSB/Facebook

FCSB are de gând să oprească supremaţia celor de la CFR Cluj, care au cucerit al patrulea titlul la rând în Liga 1.

Pentru a opri șirul de succese al ardelenilor, Gigi Becali, patronul lui FCSB, a pornit întărirea lotului. După Andrei Cordea, de la Academica Clinceni, și Alex Crețu, rămas liber de contract după despărțirea de Maribor, omul de afaceri de 62 de ani a rezolvat un alt transfer. L-a adus pe Stipe Vucur, ultima oară evoluând în Germania. Fundașul de 29 de ani s-a născut în Austria și vine din liga a treia germană, de la Hallescher și are o înălțime de 1,95 metri, un atribut cu care l-a convins pe Gigi Becali să-l achiziționeze.

Sursa Foto: Profimedia Images

Florin Vulturar, cel care i l-a sugerat lui Gigi Becali pe Stipe Vucur, a vorbit despre transferul acestuia la FCSB. Agentul spune că mutarea lui Vucur la FCSB urmează să se oficializeze cât de curând.

,,Argăseală a vorbit cu agentul lui Vucur din Germania, am înțeles că va veni astăzi la București. E un jucător foarte puternic, a jucat 200 de meciuri în liga a doua din Germania.

Nu e ușor, a jucat și în Bundesliga câteva meciuri. Dacă se integrează, va fi un fundaș foarte important.”, a declarat Florin Vulturar, pentru Digisport.

Stipe Vucur a jucat și la Hajduk Split (2018-2020), unde a fost coleg cu Steliano Filip, care a jucat la formația croată în perioada ianuarie 2018 – februarie 2019. Stipe Vucur a ajuns la Hallescher la începutul sezonului recent încheiat, unde a jucat 32 de meciuri și a marcat trei goluri, iar acum a rămas liber de contract.

Sursa foto: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News/Profimedia Images

Citeşte şi Gigi Becali a anunțat ultima achiziție de la FCSB: “Mie cel mai mult îmi e frică de cornere”

gigi becalirealitatealiga 1florin vulturarfcsbstipe vucurtransfer