FCSB insistă să aducă un fost coleg al lui Ngezana

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 14:05,
FCSB
FCSB

Clubul de fotbal FCSB este interesat în continuare de transferul fundaşului Reeve Frosler, de la Kaizer Chiefs, după ce a fost refuzat în primă instanţă de gruparea din Africa de Sud, susţine presa din această ţară.

FCSB l-a achiziţionat pe Siyabonga Ngezana de la Chiefs în iulie şi a făcut o ofertă şi pentru Frosler, respinsă în acel moment.

Când a fost întrebat de ce a eşuat transferul, Frosler a declarat că a înţeles decizia clubului de a-l păstra şi că nu va oferi alte informaţii pe acest subiect.

Totuşi, a ieşit la iveală faptul că dacă FCSB ar mai face o tentativă, clubul Kaizer Chiefs ar fi dispus să îi dea drumul.

”Am auzit că (FCSB) nu renunţă la el. Încă poate fi o achiziţie bună pentru echipă, mai ales acum că Ngezana s-a dovedit a fi o găselniţă pentru ei”, a declarat o sursă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, pentru cotidianul ”The Citizen”.

”Încă îl monitorizează pe el şi alţi jucători din PSL (liga sud-africană), deoarece au realizat că această ligă poate fi o mină de aur pentru ei. iar faptul că Frosler nu prea joacă ar putea însemna că Molefi Ntseki (antrenorul lui Chiefs) ştie că ar putea să nu-l aibă pentru mult timp. Nu poate construi echipa în jurul unui jucător care ar putea pleca în orice moment”, a mai spus sursa amintită.

Siyabonga Ngezana a fost integralist în ultimele două etape din Superliga României, în care FCSB a câştigat fără a primi gol.

Siyabonga Ngezanafcsbsuperliga românieiReeve FroslerKaizer chiefs