SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FCSB, interzis în Ghencea! Mesajul fanilor CSA Steaua

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 02 iulie 2021, ora 22:10,
Stadionul Steaua
Stadionul Steaua

Suporterii CSA Steaua se pregătesc pentru meciul de inaugurare al noii arene din Ghencea, amicalul cu OFK Belgrad.

Fanii echipei din Liga 2 au reacţionat după ce Gigi Becali a declarat că FCSB va juca pe noul stadion doar cu acordul suporterilor de la Peluza Sud (CSA Steaua). Suporterii au transmis un comunicat pe pagina de Facebook AS 47. Fanii roş-albaştrilor au transmis în mod clar că îşi doresc ca stadionul să devină casa echipei pe care o susţin.

„GHENCEA, PAMANT STELIST

Dintotdeauna, pentru totdeauna!

De cand parintii si bunicii nostri se asezau prima oara pe noile gradene de lemn, numai pentru a fi ridicati imediat de magia din teren.

De cand prima, apoi a doua finala de Cupa a Campionilor Europeni faceau din Ghencea cel mai galagios loc din spatele cortinei de fier.

De cand de sub noua nocturna rasuna an de an imnul Ligii Campionilor, iar zgomotul Armatei de suporteri speria orice echipa venita in vizita.

De cand noi, suporterii, ne-am ridicat in frig si arsita, in ploaie si furtuna, pentru a alunga din Ghencea “invadatorii”.

De cand am cantat ultima data pe scaunele vechiului Ghencea si am simtit ca de picioarele si ochii nostri atarna toate tonele tribunelor care se demolau in fata noastra.

De la Voinescu, Iordanescu, Raducanu, Dumitru, Sames, Iordache, Stoica, Lacatus, Balint, Iovan, Hagi, Dumitrescu, Prodan, Ilie pana la Rasdan, Iancu, Barbulescu, Chipirliu si un alt Ilie.

De la Bomboniera si Circul Ghencea pana la Templul Fotbalului Romanesc.

Din 1974 pana la capatul timpului, VIA 7 IULIE 2021.

Pentru ca pe 7 IULIE 2021, preluam stafeta istoriei. Noi stelistii, copiii, adultii, parintii, adolescentii, bunicii, strabunicii, fetele si baietii. Pe 7 iulie 2021, botezam nou-nouta, stralucitoarea, inegalabila Ghencea cu vocile noastre si facem orice colt al tribunelor, orice foton al nocturnei, orice fir al gazonului, orice metru al cartierului sa repete cu ecou, pentru totdeauna, la fel ca dintotdeauna, doua cuvinte magice:

FORZA STEAUA!”, au scris suporterii stelisti pe pagina de Facebook.

Amicalul dintre CSA Steaua şi OFK Belgrad se va juca miercuri, 7 iulie, de la ora 19:15. Partida este o reeditare a partidei cu care fostul Stadion Steaua a fost inaugurat în 1974 (9 aprilie). În cadrul aceluiaşi eveniment, roş-albaştrii vor aniversa şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

 

suporterifcsbinaugurarecsa steauagigi becalistadionghencea