FCSB, probleme financiare după eliminarea cu Slovan! „N-au viață ușoară!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 11:31,
fcsb-liberec-europa-league

Apar problemele pentru FCSB odată cu eliminarea din Europa League! Un fost oficial al clubului roș-albastru anunță schimbări la echipa lui Gigi Becali.

Narcis Răducan, fostul director sportiv de la FCSB, a comentat eliminarea de aseară a roș-albaștrilor contra cehilor de la Slovan Liberec. Fostul oficial al clubului bucureștean a analizat atent toți pașii care trebuie urmați de către Gigi Becali, pentru ca echipa să nu simtă din plin acest eșec pe plan european și este de părere că principala problemă cu care se va confrunta clubul roș-albastru o reprezintă banii.

„Toate echipele din fotbalul mondial au doi adversari în acest moment: gestionarea jucătorilor care se pot infecta și adversarul propriu zis. FCSB a pierdut cu adverasarul invizibil, altfel cred că se califica și ea. 

Acolo e problema, în plan financiar. Asta pune foarte mare presiune pe bugetul echipei, mai ales că, în ultimul timp, patronul a declarat că deja e pe minus în ceea ce privește sumele investite în fotbal. N-au viață ușoară. Ești mai afectat când ieși dintr-o cupă europeană. Cu două meciuri, câștigi 7-8 milioane de euro. Asta probabil că îl va forța să vândă unul, doi jucători pentru a-și echilibra bugetul”, a spus Narcis Răducan, pentru „Gazetă”.

FCSB a fost nevoită din nou aseară să improvizeze echipa de start, după ce nu mai puțin de 15 jucători au fost depistați pozitiv cu coronavirus. În ciuda eforturilor disperate ale patronului Gigi Becali de a forma o echipă competitivă pentru jocul de aseară, FCSB a fost eliminată de cehii de la Slovan Liberec cu scorul de 0-2, din turul trei preliminar al Europa League.

Citește și Doi dintre jucătorii sosiți la FCSB pentru meciul cu Slovan, pe făraș! Becali nu vrea să-i păstreze

gigi becaliEuropa Leaguenarcis răducanufcsbrealitatea
Eriksen la pamant

Danemarca putea pierde la masa verde meciul cu Finlanda, după cazul lui Eriksen! Dezvăluirile nordicilor

Italian football Serie A match – Juventus FC italian football Serie A season 2020/2021 (Archives)

Gianluigi Buffon, coleg cu Dennis Man și Mihăilă la Parma. Anunțul presei din Italia