FCSB se mai și refuză! Atacantul care îi spune ”pas” lui Gigi Becali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 octombrie 2018, ora 15:52,
becali
becali

Șansele ca Harlem Gnohere să plece, în această iarnă, de la FCSB sunt tot mai mari. Din acest motiv, oficialii roș-albaștrilor caută, de pe-acum, un înlocuitor pentru ”Bizon”.

O posibilă variantă la care s-au gândit, în ultima perioadă, șefii vicecampioanei se numește Andrei Cristea, atacantul celor de la Poli Iași. Jucătorul care a evoluat pentru FCSB între 2004 și 2006 este unul din atacanții preferați ai lui Gigi Becali.

Citește și VIDEO | HALEP își liniștește fanii! Ce spune despre Australian Open și marea greșeală pe care a făcut-o: „NU TREBUIA SĂ JOC!”

Totuși, vârful ieșenilor nici nu vrea să audă de o revenire la FCSB. Într-o intervenție telefonică, Andrei Cristea a declarat că este decis să continue la Poli Iași, formație pentru care ar dori să evolueze până la finalul carierei:

Nu se pune problema să plec! Mă simt foarte bine la Iași și n-aș vrea să mai plec de aici. Eu sunt foarte bine aici la Iași și chiar aș vrea să rămân aici, să joc și să înscriu goluri cât mai multe. Sunt foarte motivat, mai motivat acum decât înainte”, a declarat Andrei Cristea la TV Digi Sport.

fotbalgigi becaliatacantpoli iasisteauarefuzliga 1fcsbandrei cristeaharlem gnohere