FCSB, transfer de urgență înaintea derby-ului cu CFR! Semnalul de alarmă tras de oficiali

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 14 aprilie 2019, ora 11:20,
FCSB Craiova
FCSB Craiova

Oficialii FCSB se gândesc deja la viitoarele transferuri din vară!

Helmuth Duckadam președintele de imagine al formației din Capitală, este de părere că Gigi Becali ar trebui să se gândească la un înlocuitor pentru Mihai Pintilii (34 ani).

Căpitanul FCSB s-a accidentat la partida cu Sepsi și a fost înlocuit după primul sfert de oră al partidei. Pintilii a suferit o leziune fibrilară. Chiar dacă Mihai Teja a explicat că fotbalistul s-a recuperat și va face deplasarea la Cluj, Duckadam a dezvăluit că acesta nu va fi pe banca roș-albaștrilor în Gruia.

„Să vedem cine îl va înlocui pe Pintilii. Acolo va fi o mică problema, dar, asta e, va trebui să îl înlocuim. Nu ştiu, eu am fost aseară la o emisiune de televiziune şi am aflat că nu ar fi făcut deplasarea, nu am dat telefon, nu am vorbit cu Teja, deci nu ştiu sigur. Dar, din câte am înţeles, nu ar mai fi făcut deplasarea la Cluj. La Pintilii se vede că şi vârstă îşi spune cuvântul şi e predispus şi la mai multe accidentări. Eu cred că cei care se ocupă de transferuri, ar trebui să ia în calcul şi un transfer pentru a ocupă acest post.” a declarat Helmuth Duckadam la ProX.

450.000 de euro este cota de piață a lui Pintilii, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul a adunat 6 sezoane în tricoul FCSB.

FCSB se află pe locul 2 în clasamentul Ligii 1. Formația din Capitală este la 3 puncte în spatele celor de la CFR Cluj. În sezonul regulat, roș-albaștrii și ardelenii au remizat în Gruia, scor 1-1.

fundastransferHelmuth Duckadamfcsbpintilii