FCSB, veste bună pentru fani! Anunțul făcut cu privire la accesul pe stadion la meciul cu Shakhter Karagandy

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 12:55,
Suporteri FCSB
Suporteri FCSB

FCSB va debuta joi în cupele europene, acolo unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League. Returul va fi o săptămână mai târziu.

Manșa tur se va disputa pe Arena Națională, de la ora 21:30, iar oficialii ”roș-albaștrilor” au venit în sprijinul suporterilor, care trebuie să se testeze înaintea jocului.

FCSB a emis un comunicat prin care a anunțat că fanii se pot testa rapid în ziua meciului, începând cu ora 11:00, la intrarea în Arena Națională. Costul unui test antigen este 25 de lei, iar rezultatele vor fi disponibile în aproximativ 10 minute.

Testare rapidă în ziua meciului, la stadion!
Persoanele care nu se regăsesc în situațiile de mai jos și doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meciul FCSB – FC Shakhter Karagandy / ФК Шахтер Караганды, de joi seară, vor avea posibilitatea de a o face, grație parteneriatului dintre FCSB și DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naționale de pe Bulevardul Basarabia și Str. Maior Coravu, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Prețul unui test este de 25 LEI, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute.
Reprezentanții DOM VISTA MEDICAL vor fi disponibili pentru informații legate de testare încă de miercuri, în zona caselor de bilete de pe Bulevardul Basarabia.

De asemenea, vă puteți testa, începând cu ora 8:00, la clinica DOM VISTA MEDICAL, de pe Șoseaua Nicolae Titulescu 94, având asupra dumneavoastră cartea de identitate și biletul la meci”, apare pe contul oficial de Facebook al FCSB-ului.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB ATACĂ PRIMA „DUBLĂ” DIN CONFERENCE LEAGUE CU EI! LOTUL PE CARE MIZEAZĂ DINU TODORAN

suportericonference leaguearena nationalarealitateafcsbteste antigen