FCU Craiova, comunicat cu privire la fanii cauzatori de probleme: „Am luat următoarele hotărâri!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 13:28,
GALERIE FC U CRAIOVA 1948
GALERIE FC U CRAIOVA 1948

FCU Craiova a luat atitudine cu privire la fanii care au avut scandări xenofobe la partida cu Sepsi. Clubul oltean a emis un comunicat oficial.

Mai exact, anunțul a fost făcut în mediul online. Iată ce măsuri a luat echipa lui Adrian Mititelu.

FCU Craiova ia atitudine asupra propriilor fani!

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele”a anunţat FC U Craiova 1948, pe contul oficial de Facebook.

liga 1fcu craiova