SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 09:48,
Gigi Becali şi Diana Bişinicu/Sursa foto: Playtech.ro
Gigi Becali şi Diana Bişinicu/Sursa foto: Playtech.ro

O cunoscută femeie din România a rămas impresionată în trecut de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, după ce acesta invitat-o la palat.

Diana Bişinicu este artista preferată a lui Gigi Becali. Aceasta a povestit că a fost pe aceeaşi scenă cu patronul ,,roş-albaştrilor”, care îi apreciază enorm pe artiştii aromâni.

,,Am cântat și cu el, i-am dat microfonul. Noi, între noi, aromânii, agreem muzica noastră, ni se umple sufletul de bucurie indiferent cine cântă.”, a declarat Diana Bişinicu, potrivit playsport.ro.

,,Îmi amintesc că, în urma unei întâlniri, m-a sunat să ne vedem la palat, să ne vedem, să ne cunoaștem mai bine. Altădată m-a sunat pentru că voia să îi cânt în campanie. Și când m-am dus la birou la dumnealui aveam… Mi se vedea foarte puțin din burtă. Aveam blugii, un tricou și se vedea un pic din burtă, pielea. și mi-a spus: „Dacă te mai prind că ți se vede un pic de piele, îl sun pe taică-tău”.

N-avea nicio legătură cu tata, nu-l cunoștea. Dar a fost o chestie foarte haioasă, pentru că noi fiind aromâni, aveam niște tradiții așa… Și-ar fi dorit să nu mă vadă cu nici măcar o bucățică de piele, fie ea cât de mică, la vedere… E, m-am speriat, de ce să mă sperii? Tata oricum a fost genul care mi-a spus: „Tată, dar ești tânără, poartă acum, dacă nu porți acum, când o să porți?”. Am zâmbit așa, foarte drăguț, și mi s-a părut foarte haios. Mi s-a părut așa în sânul familiei noastre aromânești. M-am simțit bine, într-un fel, că i-a păsat.”, declara Diana Bişinicu, pentru Libertatea, în urmă cu câţiva ani.

Între timp, Gigi Becali a anunţat că nu vrea să mai meargă la petreceri, ci preferă o viaţă mai liniştită, alături de familia sa.

Citeşte şi DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ DESPRE UN FOST CONDUCĂTOR DIN LIGA 1, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE: ,,AVEA O FRICĂ ÎN OASE DE NU VĂ IMAGINAŢI”

diana bişinicugigi becalirealitateafcsb