„Ferească Dumnezeu! Cum să-ți dorești un meci cu ei?”-Mihai Stoica, înfricoșat de posibilii adversari din Champions League!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 01 iunie 2024, ora 11:03,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

FCSB va juca în preliminariile Champions League din postura de campioană a României. Mihai Stoica a văzut posibilii adversari și s-a îngrozit.

Oficialul bucureștenilor consideră că PAOK Salonic și Midtjylland sunt cele două formații imposibil de combătut în turul 2.

„Ferească Dumnezeu! Cum să-ți dorești un meci cu ei?”

„Ferească Dumnezeu! Cum să-ți dorești un meci cu PAOK? Nu mi-aș dori un meci cu PAOK. În primul rând, mi-aș dori să ajungem în turul 2, iar din echipele cap de serie din turul 2 PAOK și Midtjylland mi se par balauri. Qarabag nu e la nivelul lui PAOK și Midtjylland.

Echipele din Azerbaidjan și Kazahstan sunt pe sinusoidă. Uită-te la Sheriff, care a fost bomba bombelor, a spulberat Dinamo Zagreb și Steaua Roșie acum doi ani, a bătut Real, a bătut Șahtior. La echipele din Azerbaidjan, Kazahstan, chiar și din Republica Moldova pleacă foarte mulți jucători după fiecare sezon. Pleacă, vin alții.

Clar că e o echipă foarte bună Qarabag, era cât pe ce să o elimine pe Leverkusen, dar nu mi-e frică de Qarabag cum mi-e frică de PAOK sau Midtjylland.  Cu Dinamo Zagreb nu mi-ar părea foarte rău să picăm dacă mergem mai departe în turul 2″, a mărturisit Mihai Stoica, conform Orange Sport.

champions leaguefcsbmihai stoica