SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

„Fierbe” Hunedoara! Aglomerație la casele de bilete pentru duelul cu FCSB

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021, ora 19:28,
CS Hunedoara
CS Hunedoara

CS Hunedoara va juca în această seară pe stadionul „Michael Klein”, contra celor de la FCSB, de la ora 21.00, în 16-imile Cupei României!

Formația pregătită de Florin Maxim va avea parte de prima mare ciocnire de la revenirea pe harta fotbalului românesc, astfel că duelul contra roș-albaștrilor este așteptat cu sufletul la gură de suporteri. În ciuda faptului că oficialii gazdelor au sistat vânzarea de bilete din cauza cazurilor de COVID-19, la meci se așteaptă aproximativ 8.000 de fani.

Astfel, cu doar câteva ore înainte de startul meciului, fanii au luat cu asalt casele de tichete și speră să prindă un loc pentru a-i vedea la treabă pe elevii lui Edi Iordănescu.

Ioan Andone, membru în Consiliul de Administrație al celor de la CS Hunedoara, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre evenimentul anului din fotbalul hunedorean și a dezvăluit că se așteaptă la o atmosferă incendiară la ora jocului.

„Va fi şi primul duel în nocturnă pe stadionul „Michael Klein”. Eu vă spun că erau peste 10.000 de oameni la meci dacă nu era această creştere a cazurilor de coronavirus. Dacă la anversarea de 100 de ani a clubului au fost 8.000 de spectatori, atunci la partida cu FCSB se aşteptau mult mai mulţi.

Se pot întâmpla şi minuni. În fotbal este posibil orice şi mai ales în Cupa României. Jucătorii noştri trebuie să se mobilizeze şi să aibă o organizare foarte bună defensivă, pentru că FCSB de la mijloc în sus are fotbalişti extrem de buni.”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și VIDEO | ATMOSFERĂ SENZAȚIONALĂ CREATĂ DE SUPORTERII DE LA CS HUNEDOARA, ÎNAINTEA MECIULUI CU FCSB

cs hundoaracupa romanieirealitateafcsbsuporteri