Fiica lui Ilie Balaci, atac DUR la adresa FRF: ”Vă burdușiți buzunarele și portofelele pe lacrimile copiilor!”

Articol de Florian Tudorache - Publicat duminică, 23 septembrie 2018, ora 08:44,
lorena

Un mare scandal s-a pornit, sâmbătă seara, între familia Balaci și oficialii FRF. Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci a postat un mesaj pe contul ei de facebook prin care aduce la cunoștința opiniei publice un caz revoltător petrecut la o selecție a naționalei U15.

Fiica fostului component al Craiovei Maxima susține că fiul său, Atanas, 14 ani, ar fi fost nedreptățit de către federali. Mai exact, pe ultima sută de metri, puștiul ar fi fost înlocuit cu un jucător de la FCSB.

Prin mesajul postat pe rețeaua de socializare, Lorena Balaci cere explicații mai-marilor de la FRF:

„Mândria pe care am avut-o când mi-au convocat copilul la lotul național Under 15 mi-a fost umbrită astăzi, când mi-am dat seama că în România zilelor noastre orice este posibil.

Au fost convocați 44 de copii din toată țara, care au fost împărțiți în 4 echipe de câte 11, având câte un antrenor coordonator, plus principalul tehnician coordonator. Ieri s-au jucat 2 meciuri, urmând ca astăzi câștigătoarele să joace între ele, iar pierzătoarele de asemenea. Copilul meu a jucat într-o echipă care ieri a câștigat, urmând ca azi să joace împotriva celeilalte echipe câstigătoare.

Citește și VIDEO | Craiova – Viitorul 2-0! Elvir Koljic, patru goluri în trei meciuri

foto: facebook.com/lorena.balaci

Ședinta tehnică de dimineață nu anunța ce avea să urmeze. Din cauză că s-au accidentat doi atacanți pe ultima sută de metri, s-a stabilit ca Ati (n.r – fiul Lorenei Balaci) să joace o repriză și la una din echipele pierzătoare de ieri, iar la pauză urma să se schimbe și să joace la echipa lui de ieri. Așa s-a și întâmplat. Iese copilul la pauză, se schimbă în echipamentul galben cu care urma să joace în al doilea meci, când un antrenor vine și îi spune să se îmbrace la loc în celălalt echipament, că va juca tot meciul.

Și aici începe toată mizeria. În locul lui Ati, în echipa în care trebuia să joace el inițial, vine să joace un copil care nu a fost convocat în lotul de 44, un copil care toată săptămâna nu s-a antrenat la Buftea, un copil care nu a fost la selecțiile precedente la Tărlungeni, un copil chemat din parc sau din pat sau poate de la play station, doar pentru că el e legitimat la FCSB.

foto: facebook.com/lorena.balaci

Eu m-am dus la Buftea la 11.30 să-mi văd copilul jucând în meciul în care trebuia sa joace și îmi găsesc băiatul plângând, spunându-mi că în locul lui joacă altcineva. Cum să îi explic eu unui copil de 14 ani toată situația?

Pentru toate lacrimile copilului meu voi cere explicații în ordine ierarhică domnilor Geolgău, Stoichiță si Burleanu! Încetați o dată cu mizeriile la FRF! Vă burdușiți buzunarele și portofelele pe lacrimile copiilor! Numele de Balaci pe care îl port mă face să lupt pentru dreptate, a scris Lorena Balaci, pe Facebook.

MIZERIA DE LA FRFMandria pe care am avut-o cand mi-au convocat copilul la lotul national under 15 mi-a fost umbrita…

Publicată de Lorena Balaci pe Sâmbătă, 22 Septembrie 2018

scandalbufteaatanas balacilorena balaci atac la frffrfbuzunarelorena balacinationala u15fotbalportofele
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”