Florentin Petre, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo. „Cred că și domnul Becali e invidios!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 16:45,
staff dinamo

Prestațiile neconvingătoare ale dinamoviștilor care le-au adus patru eșecuri consecutive l-au făcut pe Florentin Petre să acuze atât campania de achiziții făcută de noii acționari si câinilor cât și salariile pe care le plătesc jucătorilor proaspăt sosiți în „Groapă”.

Crescut de Dinamo și apoi jucător exponențial al „câinilor”, fiind și căpitan al acestora ani la rând, Florentin Petre își afirmă încrederea în capacitățile de antrenor ale lui Cosmin Contra însă dezaprobă managementul spaniol.

E dureros, când aduci atâția jucători și din ce văd, parcă nu sunt pregătiți pentru momentul ăsta pentru ce se cere la Dinamo, pentru nivelul ăsta de joc. Am văzut un Sepsi foarte bun și un Dinamo destul de slab, mai ales pe partea fizică. Din punctul meu de vedere, a greșit puțin spunând lucurile alea, să porți emblema aia e o mândrie. O să îl susțin până la capăt (n.r. – pe Cosmin Contra), e fostul meu coleg, ne înțelegem foarte bine, trece printr-o perioadă grea și trebuie să îl susțin. A venit într-un moment în care au fost foarte multe promisiuni la club.

Eu nu înțeleg, nu poți veni să promiți niște sume extraordinar de mari, cred că și domnul Becali e invidios pe salariile de la Dinamo. Pentru ce au promis? Au venit cu surle și trâmbițe, să dai atâția bani unor jucători, care din punctul meu de vedere, uitându-mă pe lista unde au fost, nu prea au jucat. Până acum nu am văzut nimic, îmi pare rău de Cosmin, nu merita lucrul ăsta. Mai e cineva acolo pe care îl admir, nea Țălnar este unul dintre artizanii care au încercat să ajute clubul.

Sunt foarte debusolat de ce se întâmplă acolo, dar cu siguranță lucrurile vor intra în normal când va exista o stabilitate financiară. O parte dintre noi, chiar sunt fotbaliști, se vede că au venit nepregătiți”, a spus Florentin Petre pentru Pro X.

Citește și Contradicții între șefii lui Dinamo! Șerdean dă vina pe Cortacero pentru lipsa siglei DDB de pe tricouri!

dinamorealitateacosmin contraflorentin petre