Florin Bratu și-a ales favorita! Pe cine mizează fostul dinamovist pentru câștigarea campionatului: „E o echipa puternică!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 20:24,
Florin Bratu
Florin Bratu

Sezonul actual din Liga 1 are un farmec aparte față de ultimele ediții. Lupta la titlu este mult mai strânsă, iar pentru acest obiectiv luptă mai multe formații acum.

Florin Bratu, fostul dinamovist, a vorbit despre lupta la titlu din primul eșalon al fotbalului Românesc. Iată ce a spus.

„E o echipa puternică!”

A jucat foarte bine FCSB, însă prima şansă tot CFR Cluj mi se pare că o are. Farul joacă foarte bine, Rapid iată ca e într-o revenire şi ţine acolo pasul cu celelalte.

(Reporter: Poate CFR Cluj să mai câştige încă un titlu?) Poate, poate, e o echipa puternică şi o echipă cu experienţa campionatelor în spate. Pe Rapid mi-aş dori să o văd pentru că am jucat acolo şi am câştigat ultimul titlu acum 20 de ani… mi-aş dori să o văd că se bate pentru campionat.

Cu Mutu arată o faţă bună. Echipa a jucat bine, Dugandzic e golgheterul campionatului în momentul de faţă”, a declarat Florin Bratu, pentru AntenaSport.

florin bratuliga 1