Florin Bratu trage un semnal de alarmă: „Trebuie să ne temem de absolut orice adversar. România nu mai este cea de acum 20-30 de ani!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 22 martie 2023, ora 18:13,
Florin Bratu, Foto: Alex Nicodim / FRF
Florin Bratu, Foto: Alex Nicodim / FRF

Florin Bratu, fostul slecționer al naționalei României U21, a vorbit despre naționala de seniori, cea care începe drumul preliminariilor pentru EURO 2024 în această lună.

Mai exact, Bratu consideră că nu trebuie să ne credem superiori niciunui adversar. Iată ce semnal de alarmă a tras.

„Trebuie să ne temem de absolut orice adversar. România nu mai este cea de acum 20-30 de ani!”

„Sincer, eu cred în Edi Iordănescu, îmi place ca antrenor și sper să aibă rezultate bune la echipa națională. Trebuie să ne temem de absolut orice adversar. România nu mai este cea de acum 20-30 de ani, care să se califice la fiecare turneu final. Trebuie să fim realiști, aceștia suntem în momentul de față. 

Trebuie să dăm randament maxim, să fim concentrați și să tratăm foarte bine absolut orice meci, pentru că am văzut foarte multe suprize în fotbal, iar eu nu vreau să avem parte de așa ceva.

E o grupă grea. Cu toate că mulți spun că e accesibilă, mie mi se pare o grupă grea, în care trebuie să avem ambiție și să ne dorim mai mult. Dar nu putem să spunem că am picat cu adversari lejeri.

Pe Elveția o vedem mereu la turneele finale. Vedem, Kosovo își permite luxul de a nu-l convoca pe Krasniqi, poate unul dintre cei mai buni străini din România. Sunt niște echipe care au crescut foarte mult, în ultimii ani. Trebuie să le tratăm extrem, extrem de serios, pentru a câștiga”, a declarat Florin Bratu, potrivit Antena Sport.

florin bratunationala Romaniei