Florin Gardoș, despre felul în care Reghecampf își motiva jucătorii: „Ne-a mișcat pe toți!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 12:21,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Florin Gardoș a povestit recent despre atmosfera din vestiarul FCSB-ului pe vremea când evolua pentru bucureșteni.

Fostul fotbalist a povestit despre cum reușea Laurențiu Reghecampf să motiveze jucătorii înaintea meciurilor. Iată ce dezvăluire a foăcut fostul fundaș.

„Ne-a mișcat pe toți!”

În perioada Steaua (n.r. FCSB) cel mai greu era când jucam cu echipe mai mici. Reghe avea obiceiul să ne pună filmulețe de tot felul și funcționau. Am avut din Rocky la un moment dat, dar nu îmi mai aduc aminte exact.

La un moment dat am fost la o școala de nevăzători, tot așa, în timpul săptămânii. Te trezești brusc la realitate când îi vezi pe oamenii ăia cum trăiesc, problemele pe care le au și faptul că unii dintre ei nici nu aveau treabă cu fotbalul.

Majoritatea erau orbi sau aveau probleme grave de vedere. Nu pot urmări un meci, chiar dacă cei dragi le povestesc un meci de fotbal și ce se întâmplă celor care iubesc fotbalul.

Dar culmea e că și cei care nu aveau nicio treabă cu fotbalul erau foarte încântați că vine cineva să îi vadă, să povestească cu ei și asta crează un impact.

Te motivează, îți dai un reset așa, realizezi: ‘Bă, chiar suntem niște norocoși. Avem ocazia să facem ce iubim și pe bani, și pe faimă, și pe tot’. Ne-a mișcat pe toți. Era înaintea un meci de campionat”, a povestit Florin Gardoș, pentru cei de la Fanatik.

fcsbflorin gardoșlaurentiu reghecampf