Florin Gardoș știe prin ce trece acum Ianis Hagi: „Aceeași situație am întâmpinat-o și eu!” – Ce a spus fostul fundaș!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 22 martie 2023, ora 17:10,
Florin Gardoș
Florin Gardoș

Ianis Hagi, tânărul jucător român de la Rangers, nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru partidele României cu Andorra și Belarus.

Se pare că Ianis este compătimit de un fost internațional român. Mai exact, Florin Gardoș, fostul fundaș, a vorbit despre situația fiului „Regelui”.

„Aceeași situație am întâmpinat-o și eu!”

„Exact aceeași situație am întâmpinat-o înainte de EURO 2016. Mă accidentasem în vara lui 2015, la fel, ruptură de ligamente încrucișate. Revenisem în aprilie, diferența e că e mai greu ca fundaș central să-l bagi 5-10 minute. Și am început să joc pentru U23 și era tatăl lui Edi selecționer, ca să fie situația și mai asemănătoare. N-am prins lotul pentru EURO și îți dai seama că nu m-am simțit prea grozav, dar acum dacă fac o analiză la rece, îmi dau seama că nu prea trebuia să fiu acolo.

N-aveam meciuri și veneam după o perioadă foarte lungă de accidentare. Eu am vrut să vin 6 luni împrumut la Steaua (n.r. FCSB) ca să îmi revin, pentru că știam că acolo (n.r. în Anglia) va fi foarte greu. Echipa era pe locul 6-7, aveam cea mai bună apărare din Premier League și îmi era greu să intru în primul unsprezece după 7 luni. 

Am avut o discuție cu antrenorul și mi-a zis: ‘Nu, nu vrem să te lăsăm, pentru că ești sub observație. Trebuie să respecți programul de recuperare’. Nu știu ce se gândeau că se întâmpla la Steaua vis a vis de partea asta medicală. Și protocolul e puțin diferit în Anglia. Van Dijk a stat foarte mult, Ianis 12 luni, pentru că sunt foarte multe recidive”, a mărturisit Florin Gardoș, potrivit Fanatik.

florin gardoșianis hagi