Florin Manea aruncă bomba după demiterea lui Pancu: „Nici Mircea Lucescu nu l-a mai vrut”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 14 aprilie 2020, ora 13:43,
mircea-lucescu-ofertat-de-santos

Directorul sportiv al giuleștenilor dezvăluie cum s-a ajuns la decizia clubului de a renunța la fostul antrenor. 

Pancu a fost demis după eșecul în fața celor de la CSM Reșița, în ultima partidă jucată de rapidiști înaintea întreruperii campionatului. Iar Florin Manea spune că părerea lui Mircea Lucescu a contat decisiv.

„Domnul primar este foarte bun prieten cu Mircea Lucescu, credeți că domnul primar ar fi venit la noi să ne spună să-l schimbăm pe Pancu dacă impresia domnului Lucescu era foarte bună despre Pancu? Întreb, fac un joc. Cu cine se consultă primarul?

Nu zic că i-a spus domnul Lucescu primarului: «Dă-l afară pe Pancu», dar poate a avut niște comentarii negative la adresa jocului. Am văzut ce a spus Pancu, că tot timpul Mircea Lucescu l-a elogiat, dar eu nu știu dacă tot timpul a fost elogiat”, a spus Florin Manea pentru gsp.ro.

Oficialul din Grant susține că în cazul unei ratări a promovării, Pancu poate fi considerat principalul răspunzător pentru eșec. Între cei doi relațiile nu au fost chiar cele mai bune, având în vedere că s-a zvonit că ei au avut aprte și de o altercație pe perioada colaborării de la Rapid.

„Mie mi-ar aparține 5% din vină, lui Pancu 75%. Restul de 20% aparține celorlalți care au lucrat în club. Primarul nu are niciun procent, el nu a făcut nimic. Primarul nu a influențat cu nimic jocul echipei” a fost răspunsul tăios al lui Florin Manea.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | Start pregătire! Primii jucători ai FCSB-ului care s-au antrenat astăzi la Berceni

mircea lucescudemitererapiddaniel pancuflorin manea
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda