Florin Manea, detalii despre transferul lui Denis Drăguș: ”Sunt cel mai bun agent”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 21:35,
Florin Manea
Florin Manea

Denis Drăguș a evoluat în sezonul 2023/24 sub formă de împrumut la Gaziantep FK, fosta echipă pregătită de Marius Șumudică.

Florin Manea, impresarul lui Denis Drăguș, a declarat că Standard Liege și Trabzonspor au ajuns la o înțelegere privind mutarea fotbalistului român în Turcia.

”S-au înțeles toate părțile. Acum așteptăm să vină Denis din vacanță și să semneze, să se concluzioneze. Oferta există de ambele părți, agreată și de Standard, și de Trabzon. Mai trebuie Denis să vină și să decidă dacă semnează sau nu. Eu cred că o să fie ok.

(n.r. e adevărat că o să aibă un salariu de 1,6 milioane de euro pe sezon?) Înseamnă că are agent bun, dacă are 1.6, nu? (n.r. râde). Eu sunt cel mai bun. La asemenea cifre crezi că ar fi de acord să semneze? În mare parte e rezolvat. 

E o chestiune de timp. Nu pot să anunțe eu transferul până nu-l anunță cluburile. În mare parte, suntem înțeleși. Nu are ce să se întâmple. E sumă de transfer, în jurul a două milioane de euro”, a spus Florin Manea, potrivit playsport.ro.
marius șumudicăflorin maneaDenis Dragus