Florin Maxim a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 27 mai 2024, ora 19:18,
Florin Maxim, CS Hunedoara
Florin Maxim, CS Hunedoara

Florin Maxim, antrenorul echipei câştigătoare a Cupei României la fotbal, a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara.

„Vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat şi pe care ni-l acordă necontenit şi să îi asigur că astfel de momente nu ne fac decât să ne dorim să mai scriem câteva file frumoase din povestea acestui club. Sunt onorat pentru această distincţie, mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, domnul Laurenţiu Nistor, tuturor consilierilor judeţeni pentru că s-au gândit la acest lucru, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei.

Toţi am muncit pentru a ne îndeplini acest vis şi mă bucur că am putut răsplăti încrederea pe care a avut-o domnul primar, Dan Bobouţanu, în noi, în acest proiect!

Vreau să le mulţumesc şi colegilor, prietenilor, familiei mele, părinţilor şi soţiei, celor două fete, pentru faptul că au fost mereu alături de mine, mai ales când prezenţa mea fizică nu a fost posibilă”, a declarat Florin Maxim, conform paginii de Facebook a clubului Corvinul.

florin maximHunedoaracorvinul