Florin Pîrvu, noul antrenor al Petrolului, amenință: „Voi face un vestiar de temut!” – Ce a spus la prezentarea oficială!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 08 februarie 2023, ora 12:54,
Florin Pîrvu /Foto: FCP TV
Florin Pîrvu /Foto: FCP TV

Florin Pîrvu a fost prezentat miercuri, 8 februarie, în funcția de antrenor principal la Petrolul Ploiești. Acesta i-a luat locul lui Nae Constantin, cel care a demisionat după umilința cu FC Botoșani (0-5).

Noul tehnician al „Lupilor” a declarat că își dorește să creeze o echipă unită și un vestiar puternic. Iată ce a declarat.

„Voi face un vestiar de temut!”

„Am avut o discuție cu băieții, i-am simțit puțin căzuți în vestiar, dar am ținut să îi încurajez. Cred foarte mult în ei. Așa cum au reușit până acum să adune puncte, o vor face în continuare. Tot ce s-a întâmplat recent a fost un duș rece, cu gheață.

Sunt bucuros să fiu aici, mă consider acasă. Mi-am dorit foarte mult să revin, ultima mea experiență ca antrenor aici a fost în 2014, împreună cu Răzvan Lucescu, când Petrolul a avut o echipă mai mult decât bună.

Urmează o serie de meciuri grele, dar nu este imposibil să adunăm puncte. Trebuie să facem un grup unit. Cunosc foarte bine ce înseamnă mentalitatea suporterului petrolist, care apreciază motivația, ambiția arătate pe teren, dublate de succes.

În discuțiile cu băieții, le-am transmis ce doresc de la ei. Unul dintre puncte a fost acesta: vreau să redevenim un grup unit. Cred că voi reuși să fac din acest vestiar unul de temut”, a precizat Florin Pîrvu, în cadrul unei conferințe de presă.

petrolul ploiestiFlorin Pîrvu