Florin Prunea a făcut praf achizițiile de la Dinamo: „Să mă ierte Dumnezeu!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 11:16,
Florin Prunea
Florin Prunea

Dinamo a reușit să scape de interdicția la transferuri și i-a adus pe Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski și Cătălin Itu.

Florin Prunea a criticat campania de achiziții, spunând că valoarea achizițiilor reflectă rezultatele înregistrate de alb-roșii.

S-a văzut diferența. Ce jucători a adus FCSB și ce a adus Dinamo? Vorbim despre calitate. Ai văzut ce execuție are Keșeru? Nu știu cine a făcut ultimele transferuri de la Dinamo, dar nu cred că oamenii din conducere. Iuliu Mureșan și Mihai Matei, directorul sportiv, sunt în fotbal de mulți ani…Să mă ierte Dumnezeu!, însă mă uitam la Ivanovski…nu poate, săracul.

Mă pun în locul lui Bonetti. Ce variante are, dacă te uiți pe bancă. Ce să pui pe linia de fund? A venit Popa, păi e de la o echipă care a retrogradat, care a primit peste 70 de goluri. Înseamnă că atât se poate din punct de vedere financiar, dacă se fac asemenea transferuri. Cred că Torje și Matei au venit pe un salariu de 5.000 de euro pe lună” a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

Dinamo a suferit cinci eșecuri la rând în Liga I, iar ultimul a intrat în istorie. Alb-roșii au fost umiliți de FCSB, scor 6-0, reprezentând cea mai mare diferență la un meci de fotbal dintre cele două echipe.

Rezultatele înregistrate de Dinamo în acest sezon:

Dinamo – FC Voluntari 3-2

U Craiova 1984 – Dinamo 1-0

Dinamo – Academica Clinceni 3-1

Chindia Târgoviște – Dinamo 1-0

Dinamo – CS Mioveni 0-1

Farul – Dinamo 3-0

Dinamo – FC Argeș 0-2

FCSB – Dinamo 6-0

După opt etape disputate, Dinamo ocupă locul 14, cu 6 puncte.

Citește și BREAKING NEWS | DARIO BONETTI, CA ȘI DEMIS DE LA DINAMO! CARE ESTE PLANUL ALB-ROȘILOR

transferuriMirko Ivanovskirealitateagabriel torjedinamorăzvan popacosmin mateiplamen ilievflorin pruneacatalin itu