Florin Prunea, atac vehement după Poli Iași – Dinamo 1-0: ”Echipa asta nu a arătat așa niciodată în istoria ei”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 09:25,
florin-prunea

Dinamo nu mai iese din criză. A pierdut și pe terenul ultimei clasate, Poli Iași, scor 0-1 și rămâne antepenultima din Liga 1.

Înfrângerea în fața ”lanternei roșii” din prima divizie nu i-a picat deloc bine fostului jucător și conducător de la Dinamo, Florin Prunea (52 ani). Fostul portar a fost scos din minți de situația dezastruoasă în care au ajuns ”câinii” și a atacat fără menajamente clubul din Ștefan cel Mare.

„Poli Iași a obținut trei puncte foarte importante, dar și pe fondul unui joc slab făcut de Dinamo. Dinamo a avut astăzi șapte jucători U21, refuzați de alte echipe, care n-au jucat la Liga 2 sau Liga 3. Jucătorii transferați de Dinamo nu au adus niciun plus.

E foarte important pentru toate echipele să se organizeze în aceste două săptămâni. Poli Iași va fi o nucă tare cu Napoli. Dinamo dacă nu-și recuperează jucătorii nu va mai câștiga niciun meci, îmi pare rău. Dacă Dinamo va juca cu lotul din seara asta… Nu aveau pe cine să bage, sunt tineri care au fost refuzați la Liga 2. Echipa asta nu a arătat așa niciodată în istoria ei! Nu se poate așa ceva, trebuie să ai puțină mândrie. Cu lotul ăsta, Dinamo este în pericol să retrogradeze, a fost reacția lui Florin Prunea, conform Digi Sport.

Florin-Prunea

În ultimele două etape din sezonul regulat, Dinamo se deplasează pe terenul campioanei CFR Cluj, după care va primi vizita celor de la Academica Clinceni.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Mulţescu, după Poli Iaşi – Dinamo, scor 1-0: ,,Am luat gol ca în curtea şcolii”

liga 1realitateadinamoreactieflorin pruneapoli iasi
iosif

VIDEO | Mihai Iosif, mesaj către conducerea Rapidului: „Sper să se perfecteze transferuri”

dinamo

Vești proaste pentru Dușan Uhrin Jr.! Un jucător de bază ratează pregătirea „câinilor”