Florin Răducioiu a plecat oficial de la Dinamo: „O lipsă crasă de respect, faţă de persoana mea! Fiecare să-și vadă de drumul lui!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 15 iulie 2022, ora 09:19,
Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Odată cu retrogradarea, Dinamo se confruntă cu o situație critică din toate punctele de vedere. O nouă lovitură are să zguduie clubul din „Ștefan cel Mare”.

Mai exact, Florin Răducioiu, fostul internațional român, a demisionat din postul de director sportiv al lui Dinamo. Acesta și-a transmis nemulțumirea odată cu gestul de a pleca de la clubul bucureștean.

„Dinamo e un capitol închis din acest moment!”

„Am hotărât să renunț după multe tentative ale mele să vorbesc cu Răzvan Zăvăleanu. Aveam în minte un plan, i-am cerut să-mi ofere posibilitatea să mă ocup eu de proiectul sportiv, de a reconstrui echipa. Nu mi-a răspuns de o lună de zile la tentativele de a vorbi cu el şi pentru mine a fost o lipsă crasă de respect, faţă de persoana mea, în primul rând.

Am crezut că e vorba despre respect, sinceritate. Am tot încercat să dau de el, n-am reușit. Acest lucru înseamnă lipsă de respect. Faţă de persoana mea şi faţă de ce am făcut pentru Dinamo. M-am întâlnit cu el o dată la Marriott, i-am explicat ce planuri am în Liga a 2-a, după care m-am întâlnit cu asistentul lui, Claudiu, şi nici până acum nu am răspuns la ce am cerut.

Tăcerea lor e un răspuns pentru mine. OK, am înțeles mesajul, fiecare să-și vadă de drumul lui. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul dânsului. Să-l întrebaţi pe dânsul de ce a făcut asta. Am încercat să mă implic, să fac mai multe. Dinamo e un capitol închis din acest moment”, a declarat Răducioiu, pentru Orange Sport.

Marius Niculae, refuz categoric pentru Dinamo! Citește chiar aici!

Florin Raducioiudinamo