Florin Răducioiu, sincer după calificarea României: ”Sunt convins că aceşti băieţi vor face mai mult de un punct la EURO 2024!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 20 noiembrie 2023, ora 23:48,
Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

După calificare, Florin Răduciou a oferit mai multe declarații.

Fostul mare atacant are încredere că băieții lui Edi Iordănescu vor face o figură frumoasă în Germania.

”Oricum, o să ne aducem aminte, oricum, de aceşti băieţi, care au obţinut calificarea. Sunt învingători. Mă închin în faţa lor. E bine să păstrezi această mentalitate de învingători. Să nu le mai fie frică.

La Campionatul European se pot intampla multe lucruri. Într-o grupă de patru, e de-ajuns să câştigi un meci, să faci un egal şi ai mari şanse să te califici.

Echipa României este o echipă foarte periculoasă, care nu are nimic de pierdut, o echipă tânără, care vrea să se afirme.

Am lipsit mult timp de la EURO. Atenţie mare la România! Sincer. Eu îmi aduc aminte de EURO 1996, care a fost un dezastru pentru noi. Sunt convins că aceşti băieţi vor face mai mult de un punct la EURO 2024. Pe cât suntem azi? 20 noiembrie. Mai vedem în vară.

O să merg la primul meci. Dacă ne calificam, o să merg si la optimi. Dar la primul meci nu voi lipsi”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

romaniaFlorin Raducioiueuro