Florin Talpan, nervos pe angajaţii de la CSA Steaua, după moartea lui Anton Netolitzchi: ,,M-a ajutat în procesele contra FCSB-ului şi a fost îndepărtat”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 20 martie 2021, ora 18:02,
Talpan

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, se arată foarte nemulţumit de angajaţii clubului, după moartea fostului baschetbalist Anton Netolitzchi.

Fostul sportiv a decedat după ce s-a îmbolnăvit de Coronavirus şi ulterior a ajuns într-o stare foarte gravă la spital.

Talpan este nemulţumit de faptul că angajaţii clubului CSA Steaua nu l-au omagiat cum trebuie pe Netolitzchi, pentru că spune el, cei care se ocupă de site-ul Clubului Sportiv nu sunt adevăraţi stelişti şi nu cunosc istoria întregului club.

,,Steaua București nu a pierdut doar un sportiv în această săptămână, ci un stelist complet: mare sportiv, un antrenor desăvârșit și un bun conducător! Nu sunt mulți cei care se pot lăuda cu asemenea performanțe. Anton Netolitzchi a iubit Steaua și a fost trup si suflet alături de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, toata viața sa.

​Din păcate, este trist și în același timp rușinos că pe site-ul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București nu s-a spus povestea sa. Cei care postează nu sunt steliști, pentru că nu cunosc istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București,dar nici nu își dau silința să o cunoască, să se informeze, ca mai apoi, să va spună adevăratele povești ale clubului și Stelelor clubului, stele care din păcate pier una câte una de pe cer.

​Despre Anton Netolitzchi ar trebui să știți că între anii 2001 și 2008, a ocupat poziția de Șef Birou Instruire Sportivă, al doilea om ca importanță din Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. A coordonat toate secțiile sportive și a menținut Clubul Sportiv al Armatei Steaua București într-o poziție fruntașă în clasamentul cluburilor sportive. L-a menținut la adevărata sa valoare, în timp ce altora nu le pasă, în timp ce unii încercau să îl distrugă.”, a spus Florin Talpan.

Citește și Blestem! Unul dintre cei mai mari baschetbaliști români a murit de coronavirus! Fratele lui a decedat din același motiv

Juristul CSA Steaua mai spune că Anton Netolitzchi este unul dintre oamenii care l-au ajutat în procesele din instanţă pe care le duce contra celor de la FCSB.

„​Fără Anton Netolitzchi, n-am mai fi avut astăzi secție de baschet. El s-a luptat să o reactiveze și a reușit. Eu l-am susținut și l-am ajutat pe linie juridică cu tot ce a fost necesar. Și la secția de baschet de-a lungul timpului au fost probleme asemănătoare celor din fotbal. Fără Anton Netolitzchi, poate că astăzi la baschet luptam cu un alt FCSB. Poate că aveam alte clone care încercau să ne fure identitatea și la alte  sporturi.

​Din păcate nici el nu a fost pe placul comandantului și celor care au condus clubul în acea perioadă. În ciuda muncii depuse pentru Steaua, nu au vrut să îl numească vicepreședinte, așa cum ar fi meritat. A fost îndepărtat de la Club ca mulți alți steliști care au luptat pentru binele Stelei.

Dar și așa Anton Netolitzchi a rămas lângă Steaua, lângă mine, susținându-mă pe parcursul proceselor cu FCSB.

​Prin pierderea sa, Steaua a devenit și mai săracă, și mai lipsită de apărare în fața celor care vor să o distrugă pe ea sau munca mea.

Regret enorm că Anton Netolitzchi nu mai este printre noi. Numele lui o să trăiască însă veșnic în istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București și în istoria sportului românesc. Sunt mândru și onorat că a fost prietenul meu. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, a mai precizat Florin Talpan.

florin-talpan

Citeşte şi COVID-19 a mai ucis un fost mare sportiv român. A cucerit peste 250 de medalii, dar a fost răpus de virusul asiatic

fcsbflorin talpanANTON NETOLITZCHIcsa steauarealitatea
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”