Florin Tănase poate fi atuul României în meciul cu Macedonia de Nord: ,,E un jucător inteligent şi complet”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 25 martie 2021, ora 19:09,
profimedia-0569656343
profimedia-0569656343

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, a fost convocat la acţiunea echipei naţionale a României, în urma unor evoluţii excelente în acest sezon.

În urma prestaţiei din Liga 1, Tănase a atras privirile tot mai multor oameni care sunt implicaţi în fotbalul românesc.

Bodgan Andone, antrenorul lui FC Voluntari, este de părere că Florin Tănase nu a fost chemat degeaba de Mirel Rădoi la naţională. Acesta evidenţiază calităţile căpitanului de la FCSB care l-ar putea propulsa spre un loc de titular la prima reprezentativă.

,,E un jucător care se antrenează foarte bine, extrem de inteligent. Se apără în careul lui, recuperează, face un travaliu foarte bun. E un jucător destul de complet, are și o lovitură bună de cap.

La meciul cu CFR a avut „șmecheria” fotbalistică să facă alunecarea respecitvă, la golul de 2-0, iar reușita e practic a lui. A dat assisturi foarte bune, e un jucător decisiv pentru FCSB în momentul de față. Cred că e omul lor decisiv, este și căpitanul echipei. Sunt convins că dacă i se va oferi șansa la echipa națională va continua evoluțiile foarte bune de la club.„, a declarat Bogdan Andone, pentru Digisport.

România va debuta în această seară în preliminariile Campionatului Mondial, care va avea loc în anul 2022, în compania Macedoniei de Nord.

Meciul dintre România şi Macedonia de Nord, din campania de calificare, se va disputa la Bucureşti, pe Arena Naţională, începând cu ora 21:45.

Sursa foto- Profimedia Images

Cum ar putea arăta echipa României în meciul de diseară

Niță – Mogoș, Burcă, Chiricheș, Camora – R. Marin, Stanciu – Man, I. Hagi, Mihăilă – Pușcaș.

După ce va juca în compania Macedonei de Nord, România o va întâlni tot la Bucureşti pe favorita grupei de calificare, Germania, pe data de 28 martie, ca mai apoi să se depalseze pe 31 martie în Armenia, pentru ultimul meci al acestei acţiuni din luna martie.

Sursa Foto: Profimedia Images Photo by Mutsu Kawamori/AFLO)

Citeşte şi Probleme pentru Macedonia de Nord înaintea meciului cu România! Un jucător de bază s-a accidentat la antrenament

bogdan andonerealitateaechipa nationalaflorin tanaseromaniamacedomnia de nord