Florin Tănase surprinde! A renunțat la firma de impresariat a fraților Becali. Ce ofertă are în momentul de față

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 25 ianuarie 2022, ora 15:30,
Florin Tănase
Florin Tănase

Căpitanul roș-albaștrilor își dorește tot mai mult să facă pasul în străinătate, însă șansele sale de a rămâne la FCSB și de acum înainte sunt destul de mari!

Florin Tănase este de departe cel mai curtat fotbalist al roș-albaștrilor din această perioadă, iar golgheterul bucureștenilor poate face pasul spre un club de peste hotare în viitorul apropiat. 3 milioane de euro este suma pentru care golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut este liber să plece, bani care provin din clauza contractuală pe care o are în înțelegerea cu Gigi Becali.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a luat însă o decizie radicală în ultimele zile, astfel că a hotărât să nu își mai prelungească înțelegerea cu firma de impresariat Becali Sports. Anunțul a fost făcut chiar de Dragoș Sîrbu, administratorul companiei, astfel că Tănase nu mai este reprezentat în acest moment de niciun agent.

„Contractul între noi s-a încheiat pe 15 ianuarie, dar colaborăm în continuare. Florin e prietenul nostru, ne anunță de fiecare dată când e contactat cu o propunere de transfer, le filtrăm împreună, pentru că lumea asta a impresarilor e plină de mincinoși și profitori.

Lucrăm acum cu toate pânzele sus pentru el, să-l ajutăm. E încă deschisă discuția cu Al-Nasr, l-am propus peste tot, sper că vom găsi o rezolvare până la urmă. Sunt niște contacte și în Spania. Au existat discuții avansate și cu FC Dallas în SUA, printr-un amic de-ai mei. Acolo, dacă o echipă e interesată de un jucător, anunță la federație și funcționează mai departe un sistem gen fair-play, pentru a nu se declanșa o licitație nepotrivită între cluburi.

Dacă apar și alți interesați, trebuie să discute întâi cu cei care au abordat deja fotbalistul. Mi se pare o chestie de bun simț, la fel ca și în Italia, unde funcționează niște formulare-tip, foarte bine așezate”, a explicat Sîrbu, conform Playsport.

Citește și Gigi Becali îl face praf pe Florin Tănase: ,,N-a jucat nimic! Nu e normal”

declaratiidragos sirbuliga 1florin tanasefcsb