Florinel Coman, lăudat de un fost atacant al FCSB-ului: „E mai bun decât înainte!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 31 mai 2023, ora 21:21,
Florinel Coman
Florinel Coman

Florinel Coman a făcut un play-off foarte bun la FCSB. „Mbappe de România” a încântat lumea fotbalului românesc cu prestații ce au amintit de vremurile sale bune.

Se pare că un fost atacant al bucureștenilor a remarcat și el evoluțiile lui Coman. Mai exact, Gabi Iancu, jucătorul celor de la Akhmat Grozny, l-a lăudat pe Florinel. Iată ce a spus.

„E mai bun decât înainte!”

„Mi se pare că în momentul ăsta e mai bun decât înainte, când a fost el în formă. Și el a trecut prin accidentări, prin niște interviuri în care nu s-a vorbit foarte frumos despre el și te afectează asta. Era și mai mic.

Nu vorbea patronul că Florinel Coman nu mai e, că nu mai face, că nu mai drege? Eu sunt sigur că dânsul a vorbit așa ca să îl facă să joace, vreau să cred asta, dar nu cred că îi făcea bine, plus că venise după o accidentare, el nu se mai simțea în largul lui, nu mai marcase de nu știu câte meciuri, se gândea la gol.

Nu mai dai gol dacă te gândești să dai gol. Acum, sunt sigur că e liniștit. Trebuie să îl simtă staff-ul și să vorbească cu el. Nu știu ce s-a vorbit acolo. Fac o comparație, că au jucat în aceeași echipă, Budescu și Alibec. Alibec pune la suflet, dar Budescu nu pune la suflet”, a spus Gabi Iancu, potrivit DigiSport.

gabi iancuFlorinel Comanfcsb