Fost antrenor al Rapidului a explicat gestul lui Săpunaru: „Orice jignire adusă Rapidului îl deranjează!”. Ce a spus despre căpitanul giuleștenilor!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 14 mai 2022, ora 11:25,
Cristian Sapunaru
Cristian Sapunaru

Rapid a pierdut în ultima etapă din campionat, acasă, cu FCU Craiova (2-3). Meciul a fost aprins atât în tribune cât și pe teren. La finalul meciului, Săpunaru a fost protagonistul unui conflict puternic ce i-a adus suspendarea în următoarea partidă.

Adrian Iencsi, fost antrenor al Rapidului, a vorbit despre Cristi Săpunaru, jucător pe care îl apreciază, dar și despre gestul comis de fotbalist.

„El a crescut în spiritul Rapidului, de mic este rapidist!”

„Cristi Săpunaru e un jucător, un căpitan, un lider foarte implicat la echipa lui de suflet. Are evoluții foarte bune, peste așteptări, mai ales la vârsta lui. Da, își iese din fire și probabil și el realizează după astfel de partide că nu a făcut un gest tocmai ok. Ține foarte mult la clubul ăsta și orice jignire adusă Rapidului îl deranjează. El a crescut în spiritul Rapidului, de mic este rapidist, a stat în galerie la o vârstă foarte fragedă și în timp a devenit un jucător extrem de important.

Eu îl apreciez foarte mult, știu ce înseamnă să joci la vârsta asta, mai ales pentru Rapid, unde la orice greșeală poate să fie și huiduit. Eu cred că nu a fost un gest tocmai ok, el e în continuare un lider detașat, îl cunosc foarte bine și e un caracter deosebit. Numai că are aceste trăiri… trebuia roșu acolo. Văzând că Paramatti a arătat emblema, mai ales pe Giulești, ai niște tresăriri de orgoliu care nu pot fi controlate după o asemenea partidă, la primul eșec pe Giulești. 

Eu sunt sigur că îi pare rău, iar dacă se va întâlni cu jucătorii adverși va da mâna. E un băiat jos pălăria!”, a declarat Adrian Iencsi, pentru Pro Arena.

Astfel, Săpunaru va rata meciul din ultima etapă cu Mioveni, dar posibil și prima manșă a barajului pentru Conference League.

rapid#adrianiencșisăpunaru