SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Fost internațional de fotbal, condamnat la închisoare cu executare

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 21:35,
ÎNCHISOARE
ÎNCHISOARE

Fostul internaţional italian Fabrizio Miccoli (42 de ani) s-a prezentat, miercuri, la penitenciarul din Rovigo, după ce apelul depus după condamnarea din 2017 pentru extorsiune în formă agravată a fost respins, potrivit news.ro.

Avocatul său, Antonio Savoia, a declarat: . “Este un om distrus”. Fostul fotbalist vrea să-și ispăşească pedeapsa la închisoarea din regiunea Veneto şi nu la cea din Lecce, oraş în care el locuieşte împreună cu familia sa. Asta, pentru a fi “departe de tot şi de toţi”.

În octombrie 2017, Fabrizio Miccoli a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare de un tribunal din Palermo, pentru extorsiune în formă agravată.

Foto: Profimedia

Concret, Miccoli a primit pedeapsa deoarece i-a cerut unui prieten, Mauro Lauricella, fiul unui mafiot, să recupereze pentru el 12.000 de euro. Fotbalistul împrumutase cuiva suma respectivă pentru administrarea unei discoteci.

Lauricella ar fi folosit metode violente pentru recuperarea banilor. Acesta a recuperate doar 2.000 de euro din suma totală și a fost condamnat în iulie 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru acte de violenţă.

Fabrizio Miccoli a fost legitimate la echipele Juventus, Fiorentina, Benfica, Palermo, Lecce şi Birkirkara.

Foto: Profimedia

Citește și VIDEO | ANUNȚUL CARE FACE ÎNCONJURUL INTERNETULUI! UN FOTBALIST A MURIT, IAR DOCTORII N-AU NICIO EXPLICAȚIE PENTRU ACEASTĂ TRAGEDIE

condamnatrealitateainchisoarepalermofotbalfabrizio miccoli