Fostul antrenor de la FCSB, prezentat la clubul din Liga 3: „Mult succes la echipa noastră de suflet!”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 13:59,
gabriel radu
gabriel radu

Jiul Petroșani, locul 1 în Seria 7 din Liga 3, l-a numit în funcția de antrenor pe Gabriel Radu, un tehnician cu experiență în sectorul juvenil, care a activat la cluburi precum FCSB, Rapid sau Concordia Chiajna.

„Ca urmare a unor probleme de sănătate în familie, antrenorul Flavius Boroncoi a decis să se despartă de clubul nostru, situația nepermițându-i să fie alături de echipă. Îi dorim să treacă cu bine peste aceste probleme, îi urăm mult succes în continuare și îi mulțumim pentru munca depusă și rezultatele obținute în cadrul clubului.

Astfel, Gabriel Radu este noul antrenor al echipei de fotbal Jiul Petroșani. Acesta vine din București, a fost general manager la Academia de fotbal Atletico Madrid București și a mai antrenat la echipe de fotbal precum FCSB, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Rapid 1923, Sportul Studențesc, Victoria Brănești și CSM Oltenița.

Îi urăm mult succes în postura de antrenor al echipei noastre de suflet Jiul Petroșani!”, se arată în comunicatul emis pe Facebook de gruparea din Valea Jiului.

 

fcsbgabriel radu