Fostul campion al României care deplânge situația în care a ajuns FCSB: „Nu te mai miră nimic”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 28 septembrie 2020, ora 15:45,
fcsb dezamagire

Focarul de coronavirus de la FCSB a fost responsabil atât de eliminarea din Europa a roș-albaștrilor cât și de pierderea locului pe podium la finalul rundei a 5-a a Ligii 1. 

Marius Pena, fostul jucător al Oțelului, campion al României în 2011, a comentat momentul prin care au trecut fotbaliștii lui Toni Petrea după un început de sezon perfect, cu trei victorii clare.

„Este o situație specială. Ei trec printr-o perioadă foarte greu. Numeroși jucători importanți au stat izolați, la fel și staff-ul și e greu să pregătești un meci. Diferența este mare, dar Poli Iași a făcut un meci excelent aseară.

E o situație care apasă pentru ei, chiar dacă jucătorii importanți au revenit. Ei au 10 zile fără activitate și ai o scădere fizică important în 10 zile. Nu te mai miră nimic din ce se întâmplă acolo”, a declatrat fostul fotbalist al gălățenilor pentru Pro Sport. 

Foto: Sport Pictures

Marius Pena s-a retras din activitate în urmă cu doi ani și crede că poate fi benefic pentru tineri chiar și dacă sunt folosiți doar câteva minute în meciurile din prima ligă.

„E greu pentru cei schimbați, dar eu cred că au o discuție în vestiar și jucătorul se așteaptă la acest lucru. Și eu eram mulțumit la FC Național că eram luat în cadrul lotului, că mergeam în cantonament cu ei, iar apoi eram în tribune.

Poate fi un plus pentru jucătorii tineri, eu cred că ei pot crește decât să fie trimiși în Liga 3. Antrenamentele cu prima echipă nu se compară cu cele din Liga 3 sau meciurile de acolo. Îți dă încredere și dacă prinzi câteva minute”, a încheiat fostul fotbalist. 

CITEȘTE ȘI –>> Au pierdut cu 5-2, dar au câștigat un fotbalist: “El e remarcatul meu”. Pe cine a lăudat Ilie Dumitrescu după eșecul de la Iași

analizarealitateafcsbmarius penajucători U21
sepsi

Sepsi, gata să impresioneze în Conference League: „Va trebui să reprezentăm cu succes România!”

Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”