Fotbalistul pe care l-a remarcat Charalambous după victoria cu UTA

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 23 ianuarie 2024, ora 09:14,
Elias Charalambous
Elias Charalambous

FCSB a învins categoric UTA, scor 4-0, în runda 22 a Superligii. Antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous, a vorbit foarte frumos despre Darius Olaru, însă a ținut să-și aducă fotbaliștii cu picioarele pe pământ.

„Sunt fericit, mă bucur pentru jucători. Mi-a plăcut atitudinea lor pe durata întregii partide. Chiar dacă am câștigat cu 4-0 și conduceam, au luptat până la final. Am marcat niște goluri frumoase.

Pentru mine e important că am păstrat poarta intactă. E un drum lung în continuare, sărbătorim la noapte, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.

Nu știam cât vom marca, dar băieții au arătat de la început că își doresc mult. Am păstrat ritmul și intensitatea din cantonament. Trebuie să mergem așa mai departe, nu am câștigat nimic! Toate echipele au suișuri și coborâșuri. Din punctul meu de vedere, e logic. Trebuie să păstrăm ritmul nu doar pentru două-trei săptămâni, ci până la finalul sezonului”, a spus Charalambous, la finalul meciului.

Despre Olaru a spus că are un start foarte bun în acest an.

„Oli are un sezon grozav încă de la început. Marchează, e în formă. Dar am mai spus-o, avem nevoie ca toți jucătorii să fie în formă maximă. Calitatea individuală face diferența. Sunt fericit pentru Oli, sunt fericit pentru toți băieții! Olaru vine din spate, din linia a doua. Vine mereu în fața porții. Suntem foarte fericiți! E important ca toată lumea să contribuie”, a declarat Elias Charalambous.

uta aradfcsbElias Charalambous