FOTO | Cu ce se mai ocupă “șomerul” Dan Petrescu

Articol de Florian Tudorache - Publicat joi, 10 iunie 2021, ora 21:17,

Liber de angajament după despărțirea de turcii de la Kayserispor, Dan Petrescu (53 de ani), profită de timpul liber și se menține în formă jucând tenis.

Fostul antrenor al CFR-ului din ultimele sezoane a plecat de la Kayserispor după doar câteva etape petrecute în Superliga Turciei. Dan Petrescu și-a întrerupt colaborarea cu formația din țara semilunei și a decis să ia o pauză până la sfârșitul acestui sezon competițional din cauza unor probleme personale.

“Bursucul” profită de timpul liber și relaxează alături de fostul internațional român, Răzvan Raț la o partidă de tenis. Cei doi foști fundași ai României se pregătesc de finala de la Roland Garros.

 

Dan Petrescu a obținut rezultate remarcabile din postura de antrenor, printre cele mai importante fiind câștigarea titlurilor de campion al României cu Unirea Urziceni, respectiv CFR Cluj. “Bursucul” a avut evoluții foarte bune și pe plan european, acolo unde a reușit de-a lungul timpului să se impună în fața unor echipe precum Rangers, Celtic sau Lazio Roma.
Antrenorul român în vârstă de 53 de ani a mai antrenat echipe precum Kuban Krasnodar, Dynamo Moskova, Al-Arabi, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai sau Guizhou Hengfeng.

Citește și BREAKING NEWS | Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare! Decizia instanței

roland garrosKayserisporrealitateacfr clujtenisrazvan ratdan petrescu
Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician

arena_nationala

Detalii despre voluntarii din București de la EURO 2020: „Este un moment istoric”