FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 22:36,
Dinu Todoran
Dinu Todoran

În cursul zilei de astăzi a avut loc primul antrenament al „roș-albaștrilor” în vederea noului sezon, astfel că jucătorii FCSB-ului au primit primele indicații din partea lui Dinu Todoran!

Numirea tehnicianului în vârstă de 42 de ani la cârma bucureștenilor a luat prin surprindere pe toată lumea din fotbalul românesc, iar Dinu Todoran a avut parte și de primii contestatari. Adus la FCSB după ce Marius Șumudică și Nicolae Dică au refuzat să preia echipa, Todoran l-a convins pe Gigi Becali prin simplul fapt că este credincios și are foarte multe cunoștințe în domeniul fotbalului.

 

Formația bucureșteană este una dintre cele mai active din punct de vedere al revenirii din vacanță, astfel că fotbaliștii lui Gigi Becali au început deja perioada de pregătire pentru noul an competițional. Imaginile au fost postate pe pagina oficială a clubului, iar în fotografii apare și Dinu Todoran, ultimul „pariu” al afaceristului din Pipera.

 

„Lotul primei echipe s-a reunit sâmbătă dimineață la Baza Sportivă FCSB, acolo unde noul antrenor, Dinu Todoran, a condus primul antrenament al verii.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani, care va fi ajutat de același staff din sezonul trecut, le-a comunicat noilor săi jucători programul de antrenamente, după care a condus ședința de pregătire. Al doilea antrenament a fost programat după amiază.

Programul partidelor amicale din această vară va fi anunțat ulterior.”, s-a arătat în postarea celor de la FCSB.

 

 

Citește și „PARIURILE” LUI GIGI BECALI, PRIMELE IMAGINI ÎN TRICOUL FCSB-ULUI! CE NUMERE ȘI-AU ALES JUCĂTORII

liga 1realitateafcsbtodoran