FOTO-VIDEO EXCLUSIV | Antrenorul se bucură de libertate! Reghecampf, în maşină cu o tânără provocatoare

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021, ora 14:01,

Laurenţiu Reghecampf se bucură de libertate chiar dacă soţia sa infirmă public problemele din mariajul lor şi iminentul divorţ!

Antrenorul numit recent la CS U Craiova a fost surprins alături de o tânără la plecarea din faţa unei policlinici din Craiova. Cei doi s-au suit în Rolls Royce-ul antrenorului la plecarea de la Policlinica Sfântu Nectarie din Craiova. Martorii oculari susţin că tânăra care s-a suit în bolidul de 300.000 de euro are în jur de 20 de ani şi un aspect fizic deosebit.

Clinica la care Reghecampf a mers alături de prietena sa are secţii de oncologie, psihologie şi cardiologie.

Fotografia în care Reghecampf a fost surprins alături de domnişoară a fost făcută la câteva zile după momentul în care Anamaria Prodan susţinea că în familia sa nu există niciun fel de problemă. Soţia antrenorului de la CS U Craiova cerea chiar dovezi care ar putea atesta apropierea dintre Reghecampf şi o presupusă amantă.

 

Zvonul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost lansat iniţial de Gigi Becali. Deşi femeia impresar a negat în permanenţă varianta divorţului, tot mai multe surse dau acest deznodământ ca pe unul iminent.

iubitafotoantrenoranamaria prodanexclusivcraiovaclinicareghecampf