FOTO | Fete de nota 10! Cum s-au prezentat tricolorele din echipa de Fed Cup la dineul oficial

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 06 februarie 2020, ora 09:43,
echipa fed cup
echipa fed cup

Chiar și fără cele mai importante jucătoare în echipă, România se pregătește pentru confruntarea cu Rusia de la sfârșitul acestei săptămâni. La fel ca și în cazul Cupei Davis, formatul FED Cup s-a modificat începând din acest an.

Până să intre pe teren pentru confruntările cu rusoaicele, fetele căpitanului nejucător Florin Segărceanu au participat la dineul oficial de dinaintea disputelor programate la Cluj. Ana Bogdan, Raluca Olaru, Irina Bara, Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian au atras toate privirile la evenimentul care a avut loc miercuri seară. Ele au fost foarte apreciate pentru ținutele extrem de elegante pe care le-au ales pentru întâlnirea protocolară.

România va înfrunta Rusia în meciul de baraj care va stabili echipa calificată la turneul final care va fi organziat la Budapesta, în luna aprilie. Căpitanul nejucător Florin Segărceanu nu le va avea la dispoziție pe cele mai bine clasate două jucătoare din circuitul WTA, Simona Halep și Sorana Cîrstea, la care se adaugă și absența Irinei Begu.

Întâlnirea cu Rusia debutează vineri cu primele meciuri de simplu, în timp ce sâmbătă vor avea loc celelalte trei jocuri.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | O divizionară secundă face senzație în Cupa Spaniei! Și Villarreal i-a căzut victimă aseară

fed cuprusiadineu oficialromania