FOTO | Frumoasă și periculoasă! Soția unui star din Premier League, arestată pentru port ilegal de armă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 23 mai 2020, ora 11:26,
bella-9

Bella Kolasinac (27 de ani), soția lui Sead Kolasinac, fundașul lui Arsenal, a intrat în atenția poliției din Marea Britanie după ce s-a descoperit că purta asupra sa un pistol cu electroșocuri.

Soția lui Kolasinac și-a luat măsuri de protecție după ce soțul său Sead Kolasinac și Ozil au fost atacați în iulie, pe o stradă din nordul Londrei.

Ce nu știa frumoasa blondină era că permisul de port-armă pe care îl obținuse în  Germania nu era valabil și în UK, acolo aceste arme fiind considerate ilegale.

Bella Kolasinac a fost dusă în arest după ce polițiștii de frontieră de pe London Biggin Hill Airport i-au controlat bagajele la revenirea din Frankfurt și i-au descoperit arma, însă a fost eliberată după ce a plătit cauțiunea.

Bella riscă să facă pușcărie de până la șase luni.

„E clar că a fost o neînțelegere. Pistolul era ambalat în cutie și nici nu avea baterii. Doamna Kolasinac a dat mailuri companiei aviatice să afle dacă poate importa arma, dar, din nefericire, a primit răspunsul că este ilegal abia în timpul zborului, când avea telefonul închis” – avocat al familiei Kolasinac.

Citește și • Care e adevărata continuatoare a Universității! Un fost fotbalist din Bănie lămurește situația

Bella Kolasinacsead kolasinacarsenal
Burleanu

EURO 2020 | Răzvan Burleanu, optimist după un obiectiv ratat: „Calificările de la U21 ne dau speranțe!”

mancini_roberto

EURO 2020 | Italia deschide balul. Mancini: „Trebuie să oferim bucurie!”