FOTO | GAFE în lanț înaintea meciului cu Dunărea! FCSB a DEZVĂLUIT TOT! Ce a putut să apară pe afișul meciului

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 01 noiembrie 2018, ora 16:30,
fcsb

FCSB se va duela, în această seară, în deplasare, cu Dunărea Călărași, pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României. Deplasarea echipei la Călărași va fi făcută cu autocarul, dar fanii unde fac deplasarea?

Partida se va disputa pe stadionul „Ion Comşa”, însă roș-albaștrii își trimit fanii la Cluj, pe un stadion demolat acum 10 ani. „Ion Moina” este locul în care fanii echipei lui Nicolae Dică sunt așteptați în număr cât mai mare, adică la aproximativ 575 de kilometri față de locul unde va avea loc meciul.

Citește și Planul nebunesc al lui Gigi Becali pentru marca Steaua: „Pun eu ministrul Apărării și îi spun ce să facă!”

Greșeala făcută de pagina oficială a FCSB-ului i-ar putea costa scump, mai ales că mulți suporteri nu cunosc aceste detalii și pot fi induși în eroare.

Între timp, roș-albaștrii au corectat greșeala stadionului, însă au comis-o din nou. Pe afișul meciului este prefațat duelul dintre Dunărea ”V” FCSB. Greșeala este scrisă cu litere mari în titlu. Reprezentanții clubului voiau de fapt să scrie ”Dunărea VS FCSB”. ”VS” este prescurtarea cuvântului din engleză VERSUS care se traduce ÎMPOTRIVA.

Tot în poster FCSB se dă de gol și afișează trei dintre titularii care vor juca în această seară împotriva Dunării. Raul Rusescu, Dragoș Nedelcu și Daniel Benzar sunt prezentați în imagine. Fanii au fost pe fază și au sesizat și această gafă.

fcsbgafecalarasilantcupa romanieirusescusferturi de finalapostersuporteridunarea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”