FOTO | Imagini spectaculoase cu cea mai cunoscută jucătoare de tenis de masă din România! Cum se pregătește pentru vacanță Bernadette Szocs

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 04 mai 2022, ora 09:40,
Sursă Foto: Instagram
Sursă Foto: Instagram

În așteptarea competițiilor importante din acest an, Bernadette Szocs are timp și pentru câteva momente de relaxare. 

Sportiva care a împlinit recent 27 de ani și-a suprins fanii din mediul virtual cu o postare prin care le-a stârnit imaginația. Fata originară din Târgu Mureș s-a lăsat fotografiată în costum de baie iar poza a putut fi admirată de toți cei care o urmîresc pe rețele de socializare. Postarea a fost însoțită și de un mesaj sugestiv. „În așteptarea verii” a scris Bernadette, iar sportiva a adunat mii de aprecieri pentru „îndrăzneala” sa.

Aproape fiecare prezență a lui Bernadette trezește interesul fanilor ei din mediul online. Sportiva nu este însă singură. Ea are o relație cu Cristi Chiriță, care este mia mic cu șase ani decât vedeta echipei feminine de tenis de masă. Băiatul este legitimat la CSA Steaua și de curând s-a mutat în București pentru a fi mai aproape de iubita sa celebră. Cristian Chiriță este din Republica Molodva, dar reprezintă România în competițiile internaționale din 2015.

 

realitateamediu virtualpostareiubitBernadette Szocs