SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FOTO | Ioana Năstase a încălcat legea! Gafa de zile mari s-a întâmplat într-un mall din București

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 18:54,
Ilie și Ioana Năstase
Ilie și Ioana Năstase

Ilie Năstase are o soție frumoasă, care a putut fi admirată în aceste zile într-o sesiune de cumpărături la mall. Însă a făcut o greșeală, pe care autoritățile au sancționat-o.

Ioana Năstase a decis să iasă la o plimbare pe străzile bucureștene, la volanul unui Bentley Continental CT Sport, automobil ce valorează în jur de 240.000 de euro, făcut cadou de soțul ei, la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Ioana Năstase, sursa foto: wowbiz.ro

Însă a venit momentul în care Ioana a coborât din mașină. Aceasta a parcat pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilități, conform wobwbiz.ro.

Ioana Năstase, sursa foto: wowbiz.ro

Neobservând unde și-a lăsat automobilul, îmbrăcată elegant, cu o ținută ce poate lua privirea oricăui trecător, soția fostului mare jucător de tenis a intrat într-un mall pentru a face niște cumpărături. La întoarcere, a avut o surpriză. Autoritățile au lăsat dovada amenzii pe parbriz.

Ioana Năstase, sursa foto: wowbiz.ro

Începând cu anul trecut, amenzile pentru cei care parchează fără drept pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități au crescut considerabil. Persoanele care comit o astfel de infracțiune trebuie să scoată din buzunare între 2.000 de lei și 10.000 de lei. De asemenea, legea permite și ridicarea autoturismului de pe locul de parcare respectiv.

Ioana Năstase, sursa foto: wowbiz.ro
Ioana Năstase, sursa foto: wowbiz.ro

”Conform Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, a transmis Poliţia Română, referitor la acest topic.

Ioana Năstase, sursa foto: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI –>> A ÎNCINS IMAGINAŢIA FANILOR CU ULTIMA POSTARE! SPORTIVA CARE A RUPT INTERNETUL ÎN DOUĂ

ioana nastaselocuri pentru persoanele cu dizabilitatiilie năstasecumparaturi la mallamenda