VIDEO-FOTO | „Lupii galbeni”, back in business: „Mai sunt șase meciuri care vor fi decisive pentru viitorul echipei”

Articol de Valentin Walter - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021, ora 19:07,
FCPetrolul6

Cei de la FC Petrolul și-au reluat antrenamentele după pauza de iarnă!

„Găzarii” au început pregătirile pentru sezonul de primăvară. La primul antrenament din 2021 sub comanda lui Viorel Moldovan au fost prezenți 27 de jucători printre care și noile achiziții Silviu Pană și Ștefan Bărboianu.

Antrenorul „lupilor galbeni” a declarat la primut antrenament din an că următoarea perioadă este foarte importantă în care jucătorii pregătiți de el trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică dar și cea tactică.

„Ne-am reunit destul de devreme, față de alți ani, dar am avut o vacanță suficient de mare, iar acum trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru ceea ce ne va aștepta în această primăvară. Va fi o perioadă foarte importantă, aceasta a acumulărilor, și cred că avem timpul necesar pentru a pune la punct atât latura fizică, cât și pe cea tehnico-tactică.

Trebuie să începem foarte bine sezonul de primăvară și suntem obligați, practic, să câștigăm primele trei jocuri, ca să ne luptăm apoi, pentru play-off și pentru promovare”, a declarat Moldovan pentru fcpetrolul.ro

Costel Lazăr, președintele petroliștilor a declarat că partidele rămase din sezonul regulat sunt foarte importante pentru viitorul clubului.

”Mai sunt doar șase meciuri de disputat în sezonul regular, dar toate sunt extrem de importante și vor fi hotărâtoare pentru viitorul echipei. Suntem obligați să le câștigăm, pentru că obiectivul nostru este promovarea” a transmis Lazăr pentru sursa citată.

FC Petrolul ocupă locul 9 în eșalonul secund cu 21 de puncte adunate după 14 partide disputate.

Citește și Marius Șumudică, ridicat în slăvi: “E din altă categorie, a Luceștilor, a lui Cosmin Olăroiu”

 

 

 

liga 2realitateafc petrolulreunire
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”