FOTO | Marcel Pușcaș, mesaj dur pentru România U20: „Ține de educație și în special de pedagog!” – Ce l-a deranjat pe presedintele lui FC U Craiova 1948!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 11:21,
Marcel Pușcaș
Marcel Pușcaș

România U20 a pierdut în fața Germaniei U20 (0-1) în Liga Elitelor. Pe lângă rezultatul nefavorabil, „tricolorii” au mai comis un gest supărător.

Mai exact, banca naționalei României a fost lăsată într-un „ocean” de sticle și resturi, în timp ce banca Germaniei era de o curățenie exemplară. Iată reacția lui Marcel Pușcaș la adresa conaționalilor săi.

„La mai toate jocurile disputate de români e la fel. Ține de educație și în special de pedagog!”

ORDINE și DEZORDINE. Așa arătau băncile tehnice ale Germaniei (sus) și României ( jos) la finalul meciului naționalei U20 de la Arad. La mai toate jocurile disputate de români e la fel. Ține de educație și în special de pedagog. Poate spune și asta ceva despre dezordinea din gândire, din teren, din pregătire, din abordarea jocului și din atitudine. Chiar și din analizele de joc. Dacă nu iau măsuri antrenorii e o problemă. Cu licența Pro cu tot.

Poate ar trebui un curs intensiv pe care să-l predea Herr Stoichiță. Pe bancă sunt de obicei 6 adulți și 9 jucători. Poate că și de la acest mic- mare detaliu pornește performanța”, a transmis Marcel Pușcaș, pe contul său de Facebook.

Iată imaginile cu ambele bănci tehnice:

Banca Germaniei VS Banca României / Foto: [email protected] Marcel Pușcaș
marcel puscasromania u20