FOTO | Mihaela Buzărnescu se pregătește pentru debutul la WTA Elite Trophy în China

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 30 octombrie 2018, ora 18:06,
Buzarnescu
Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu se antrenează din greu pentru debutul la prestigioasa competiție WTA Elite Trophy de la Zhuhai, China. Românca va juca miercuri dimineață în proba de dublu, alături de poloneza Alicja Rosolska. 

Buzărnescu și Rosolska, principalele favorite la câștigarea trofeului, vor juca împotriva perechii Shuko Aoyama/Lidziya Marozava (Japonia/Belarus), de la ora 07:30, ora României.

La WTA Elite Trophy (30 octombrie – 4 noiembrie) participă cele mai bune 12 jucătoare și 12 echipe de dublu care nu au prins Turneul Campioanelor de la Singapore. Competiția este dotată cu premii totale în valoare de 2,2 milioane de dolari.

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) ocupă locul 24 WTA, atât la simplu, cât și la dublu. În acest an, Mihaela a câștigat un turneu la dublu (Strasbourg, alături de Raluca Olaru) și unul la simplu (San Jose). Se mai adaugă două finale la simplu și trei la dublu.

Jucătoarea din România a ajuns la Zhuhai încă de acum două zile și se antrenează la capacitate maximă. Miki a participat și la petrecerea jucătoarelor.

View this post on Instagram

Players party Zhuhai Open! @wtaelitetrophy

A post shared by Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu) on

Din grupa în care joacă Buzărnescu și Rosolska mai face parte echipa chineză Hao Chen Tang/Fang Ying Xun. Câștigătoarea grupei se va califica în finală. 

Din cea de-a doua grupă fac parte perechile: [2] M. Kato (JPN) / M. Ninomiya (JPN), [3] L. Kichenok (UKR) / N. Kichenok (UKR) și [5] X. Jiang (CHN) / Z. Yang (CHN).

wtaelite trophymihaela buzărnescualicja rosolskadubluchinaZhuhaiBuzarnescu