SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FOTO | Neymar a „cucerit-o” pe soția unui fotbalist român! Imagini din tribunele stadionului ”Parc de Princes”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 11:39,
Neymar, sursa foto-PSG/facebook
Neymar, sursa foto-PSG/facebook

Starul francezilor de la PSG a asistat din tribune la jocul echipei sale contra celor de la RB Leipzig, din grupele UEFA Champions League!

Parizienii au izbutit să își adjudece toate cele trei puncte, după un meci absolut spectaculos. Deși erau conduși la un moment dat cu scorul de 1-2, elevii lui Pochettino au reîntors soarta partidei, grație unei duble semnate de Lionel Messi. Din tribunele arenei a asistat și Neymar, accidentat la aductori după meciul naționalei.

Cu toate acestea, fotbalistul brazilian a avut parte de activitate, asta după ce Vlăduța Lupău, cântăreața de muzică populară din România, l-a asaltat pe acesta cu fotografiile. Soția fostului portar al celor de la CFR Cluj, Adrian Rus, a ținut să posteze ulterior imaginile pe rețelele de socializare, spre bucuria nemărginită a acesteia.

”Dacă îți dorești cu adevărat ceva se întâmplă. M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă. Iată răspunsul Lui. Nu aveți idee ce fericită sunt. Intrați la pozele mele din feed. 19 octombrie, te țin minte toată viața mea!”, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și PRIMELE DECLARAȚII ALE IUBITEI LUI REGHECAMPF: „LE RECOMAND SĂ-ȘI SCHIMBE PREOCUPĂRILE!”

neymarrealitateaPSGimaginivlăduţa lupău