FOTO | Nu mai este niciun secret! Budescu a sărbătorit alături de Tamaș transferul la FC Voluntari

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022, ora 10:05,
Budescu
Budescu

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani va semna în cele din urmă cu gruparea ilfoveană, asta deși ajunsese inițial la un acord cu cei de la Sepsi Sf. Gheorghe!

Constantin Budescu „a întors-o ca la Ploiești” și s-a răzgândit în ultimul moment asupra viitorului său, astfel că a hotărât să se alăture celor de la FC Voluntari, revelația acestui sezon de Liga 1. Plecat de la FCSB după doar 11 meciuri, „Artistul” a refuzat propunerile celor de la Petrolul, Hermannstadt sau Sepsi și a ales să meargă sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Mai mult de atât, Budescu s-a integrat deja în noul său grup, iar ultima imagine ilustrează cel mai bine acest lucru. Concret, „Magicianul” a petrecut la un restaurant din Ploiești alături de Gabi Tamaș (38 de ani) și Cosmin Achim (26 de ani), cei doi fundași ai celor de la FC Voluntari.

Domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că își cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântul Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București. Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers.”, a spus patronul lui Sepsi, potrivit Digi Sport.

Citește și Gigi Becali: „Ce să fac cu el? Să doarmă pe teren?”. Noi detalii despre plecarea lui Budescu de la FCSB

transfertamasbudescufc voluntariliga 1